Slimme Thermostaat

Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis? Met een slimme thermostaat is dit mogelijk! Je kunt namelijk handmatig op basis van jouw plannen en schema’s de temperatuur bepalen. De temperatuur automatisch in huis bepalen, kan ook. Waar u ook bent, u kunt dankzij de slimme thermostaat altijd uw cv bedienen met een app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het huis is en op afstand de temperatuur bepalen.

Hoe werkt een slimme thermostaat?

De slimme thermostaten vervangen uw huidige thermostaten. Ze maken verbinding met het internet en sturen uw verwarmingssysteem, vloerverwarming of radiatoren aan. De functies van de slimme thermostaat zorgen voor meer wooncomfort en nog minder energieverbruik. De slimme thermostaten zijn makkelijk in gebruik, zo kunt u de thermostaat met de hand bedienen of een klokprogramma instellen.

 

 

Intergas Comfort Touch

Intergas Comfort Touch thermostaat is een slimme thermostaat met een ongekend gebruikersgemak en een compact en modern design. De bediening is enorm eenvoudig en simpel dankzij de touchscreen. Dankzij het compacte formaat en het moderne design past de thermostaat in elk interieur! De thermostaat beschikt over een Comfort Touch app waarmee u de CV-ketel eenvoudig kunt bedienen op afstand via een smartphone of tablet. 

Alle Kombi Kompakt en Xtreme toestellen zijn standaard voorzien van RF-module en daarmee volledig voorbereid op de toekomst. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om in combinatie met de Intergas Comfort Touch thermostaat en de Comfort Touch app uw verwarming te bedienen op afstand. Naast het bedienen op afstand, geeft de app direct inzicht in de prestaties van de ketel en kunt u, indien gewenst, direct in contact worden gebracht met uw installateur.

Slimme thermostaat

 

 

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het jou uitkomt?

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt! 

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit

–          Altijd en overal je verwarming bedienen met óf zonder app; 

–          Inzicht in je energieverbruik;

–          Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jou wensen.

 

 

 

Optimaal wooncomfort op afstand

Met een slimme thermostaat kunt u uw verwarming op afstand en automatisch bedienen!

 

Snel menu

Airco
Onderhoudsabonnementen
Pelletkachel
Slimme thermostaat
Lucht/water warmtepomp
Waterzijdig inregelen
Zonneboiler
Zonnepanelen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 709 009

Neem direct contact met ons op

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.