Hybride lucht/water warmtepomp

Bij Klimaatservice Noordholland werken wij met Hybride luchtwater warmtepompen, ventilatiewarmtepompen en All- electric lucht/water warmtepompen.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

De voordelen op een rij

  • Besparing op enerigiekosten
  • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
  • Hoog wooncomfort
  • Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp
  • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke HR cv-ketel en elk afgiftesysteem
  • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Neemt weinig ruimte in door het compact formaat
  • Waardevermeerding van de woning
  • Overheidssubsidie
 

Intergas Daikin lucht/water warmtepomp 

De kracht van de Daikin Intergas Hybride is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en uw warmtebehoefte ies het systeem altijd de meest zuinige werkingscombinatie: warmtepomp, hr-ketel of beiden. Op jaarbasis daalt uw gasverbruik hierdoor met minimaal 50% tot 70%.

Onbeperkt en royaal tapwater

Het water voor bijvoorbeeld uw douche of bad wordt verwarmd door de hr-ketel van Intergas, Nederlands meest gekozen cv-ketel. Door de speciale, dubbele warmtewisselaar levert deze ketel een rendementsverbetering van circa 50% tot 70% in vergelijking met traditionele cv-ketels. Terwijl u geniet van onbeperkt en Royaal warm tapwater (tapklasse CW5). Dankzij het hybride principe kan, wanneer ruimteverwarming wordt geleverd door de pomp, gelijktijdig warm tapwater worden geleverd door de hr-ketel. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal comfort!

“30% minder CO2 uitstoot, 50% tot 70% minder gasverbruik”

Weten hoeveel u kunt besparen?

Maak eenvoudig een berekening hier!

Voor meer informatie of het aanschaffen van een warmtepomp:

 

Gegarandeerd de beste kwaliteit warmtepompen

Dankzij warmtepompen van A-merken

 

Snelmenu

Airco
Onderhoudsabonnementen
Pelletkachel
Slimme thermostaat
Lucht/water warmtepomp
Waterzijdig inregelen
Zonneboiler
Zonnepanelen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 709 009

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.