Bespaar energie, kies voor regelmatig onderhoud!

Om de levensduur van uw klimaatservice installaties te verlengen is regelmatig onderhoud een vereiste. Regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Klimaatservice Noordholland is ook nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie. Wij bieden diverse onderhoudsabonnementen.

Klimaatservice Noordholland zorgt al meer dan 45 jaar voor een onbezorgd en duurzaam woonklimaat voor particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden en het plegen van onderhoud en reparaties. Om de levensduur van uw klimaatservice installaties te verlengen is regelmatig onderhoud een vereiste. Uw apparatuur blijft hierdoor niet alleen goed werken, het is ook nog eens veiliger.

Een bijkomend voordeel is dat u bespaart op uw energierekening door uw toestel regelmatig te onderhouden. Bovendien is regelmatig onderhoud door een erkende installateur als Klimaatservice Noordholland nodig voor het behoud van de fabrieksgarantie.

Onze onderhoudsspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 08:15 – 17:00 uur.

Onderhoudsabonnementen:

Standaard onderhoudscontract

Wilt u uw klimaatservice apparatuur laten onderhouden? Wij bieden voor de volgende apparaten een onderhoudscontract:

  • Hybride lucht/water warmtepompen €94,00 per jaar ;
  • Ventilatie warmtepompen €110,50 per jaar;
  • All electric warmtepompen €220,00 per jaar;
  • Airco units binnendeel Max. 6 kw p/s €39,00 per jaar;
  • Airco units buitendeel Max. 6 kw  p/s €104,50 per jaar.

Stel het onderhoudscontract hier direct samen voor uw huishouden en vraag uw abonnement eenvoudig aan door het formulier in te vullen.

Met een standaard onderhoudscontract bent u voorzien van jaarlijks onderhoud en service aan uw apparatuur. Zo geniet u altijd van optimaal wooncomfort. Bijkomende storingen worden verholpen zonder dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht, maar tegen arbeidsloon en materiaal.

Voorwaarden en Tarieven

U kunt de contractvoorwaarden online lezen: Contractvoorwaarden 2019 v0.1(pdf).

Tarieven in € per jaar, inclusief BTW.

Vraag hieronder het standaard onderhoudsabonnement aan:

    Bij incasso gaat u akkoord met jaarlijkse afschrijving van het abonnementsbedrag van de door u opgegeven rekening. De afschrijving zal plaats vinden in de maand voorafgaand aan het abonnementsjaar.
    Klant gaat akkoord met de privacy policy, contractvoorwaarden en tarieven van Klimaatservice Noordholland en indien aangegeven met automatische incasso.