Wie zijn wij?

Klimaatservice Noordholland is een gecertificeerde serviceorganisatie en klimaatservice specialist welke al meer dan 52 jaar voor een onbezorgd en duurzaam woonklimaat zorgt voor particuliere en zakelijke klanten. Klimaatservice Noordholland B.V. is een onderdeel van Gasservice Noordholland B.V. en is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden, het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen. Onze monteurs leveren een snelle service 24 uur per dag 7 dagen per week.

Optimaal wooncomfort en een lagere energierekening

Bij Klimaatservice Noordholland staan optimaal comfort en een lagere energierekening centraal. Wij kunnen u adviseren over duurzame oplossingen in bestaande bouw en nieuwbouw om samen tot een concreet plan te komen. Het complete plan wordt voor u uitgewerkt en wij maken daarbij een op maat gemaakte offerte. Als klimaatservice specialist kunnen uw wensen na akkoord uitvoeren. 

Subsidie voor duurzame oplossingen

Wist u dat er tot 2021 subsidie beschikbaar is voor duurzame oplossingen? De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen. In 2018 loopt de subsidie voor een hybride warmtepomp op buitenlucht op tot € 1.700,-! Met deze subsidie wordt een duurzaam woonklimaat nog aantrekkelijker!

Voordelen van Klimaatservice Noordholland als uw klimaatservice specialist:

  • Een compleet aanbod voor een duurzaam en optimaal wooncomfort
  • Vrijblijvend advies van onze klimaatservicespecialisten
  • Wij maken samen met u een compleet plan voor de werkzaamheden
  • Een op maat gemaakte offerte
  • Gecertificeerd en voorzien van diverse keurmerken >>
  • Wij bieden diverse duurzame oplossingen:

 

Bouwkundige aanpassingen voor het verduurzamen van een bestaande woning.

Bouwservice Noordholland BV


Nieuwe woningen worden al energiezuinig en energieneutraal gebouwd. Maar voor bestaande woningen is een complexe renovatie nodig. Hoe pakt u energetische verduurzaming dan toch aan?

Klimaatservice Noordholland werkt samen met Bouwservice Noordholland zo kunnen wij er ook voor zorgen dat er o.a. bouwkundige aanpassingen kunnen worden gedaan in uw woning voor het verduurzamen. Zo kunnen we u als klant volledig ontzorgen in dit proces. Daarnaast is het voor u als klant zéér voordelig om de complete verduurzaming door één partij te laten uitvoeren. Wij stemmen alle werkzaamheden optimaal op elkaar af, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Een ander belangrijk voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft, wat leidt tot een duidelijke planning en heldere afspraken. “U wordt compleet ontzorgt tijdens de afbouw van uw nieuwe woning!”

We ontwikkelen gezamenlijk een visie voor het verduurzamen van uw woning

 


Keurmerken

Bij Klimaatservice Noordholland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen, laten wij ons jaarlijks door externe, onafhankelijke instanties controleren. De bijbehorende, behaalde certificaten betreffen landelijke en wereldwijd gehanteerde normen en systemen.

Bekijk hier onze keurmerken met bijbehorende certificaten.

 

Compleet aanbod voor een duurzaam woonklimaat

Gegarandeerd de beste kwaliteit dankzij opgeleide klimaatservicespecialisten met ruime ervaring

 

Snel menu

Airco
Onderhoudsabonnementen
Pelletkachel
Slimme thermometer
Warmtepomp
Waterzijdig inregelen
Zonneboiler
Zonnepanelen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 709 009

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.