Airco

Airconditioning – ook wel klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregulering – is het regelen van de temperatuur en luchtvochtigheid in binnenruimtes naar het gewenste niveau.

Mitsubishi Airco Aanbieding 1875 inclusief plaatsing

Energiezuinig verkoelen

Wanneer je verkoeling op prijs stelt en dit ook nog eens zo energiezuinig wil doen dan is een split-unit airco verreweg de beste oplossing. Daarnaast neemt hij geen ruimte in beslag in tegenstelling tot mobiele airco’s die altijd een sta-in-de-weg zijn. De split airco heeft zijn naam te danken aan de twee eenheden (units) waaruit de airco bestaat: het binnendeel (indoorunit) en het buitendeel (outdoorunit).

Klimaatservice Noordholland werkt voornamelijk met het merk Mitsubishi, omdat deze qua energieverbruik het zuinigste zijn.

Wand-unit airco’s

De wand-unit van Mitsubishi Electric is een opbouw unit die hoog aan de wand wordt geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wand unit is verkrijgbaar in vier typen, zowel in Single als in Multi splituitvoering. De Wand unit heeft beperkte afmetingen en is stijlvol en tijdloos vormgegeven. Ondanks zijn kleine omvang beschikt de Wand unit over hoge capaciteit met een geruisloze werking.

De compacte wand units bestaan uit 6 verschillende binnen units en vier verschillende Single Split buiten units. Alle modellen kunnen toegepast worden om de Multi Split buitenunits.

Compact, stijlvol en eenvoudig in gebruik

De binnen-unit van de RAC-SF wand-unit past in elk interieur. De wand unit is erg compact en dunner dan zijn voorganger, maar heeft toch een gelijke capaciteit. De airco beschikt over een vereenvoudigen instelfunctie waarmee u met slechts een druk op de knop uw voorkeursinstellingen kunt oproepen. Wanneer je twee keer op dezelfde knop drukt, keer je terug naar de vorige temperatuurinstelling. Dit zorgt voor een comfortabel en energiezuinig verbruik. De airco werkt altijd op de best passende stand en bespaart energie waar mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je gaat slapen of de ruimte verlaat.

Bespaar 20% energie!

De Mitsubishi Electric wand unit beschikt over een intelligente functie: Econo Cool. Deze past voor het regelen van de temperatuur, de luchtstroom op het lichaam aan zodat de uitblaastemperatuur kan worden verhoogd. Dit kan tot wel 2 graden verschillen, zonder dat het warmer of minder comfortabel aanvoelt. Hierdoor bespaart u 20% energie (deze functie is alleen beschikbaar bij handmatige bediening in koelmodus).


Cassette-airco

Deze inbouw airconditioner is speciaal ontworpen om onopvallend aanwezig te zijn. De Cassette-units zijn uitermate geschikt voor vrijwel alle professionele toepassingen, zoals winkels, kantoren, praktijkruimten, apotheken en restaurants. De Cassette-airco wordt grotendeels in het verlaagde plafond verwerkt. Het gedeelte dat zichtbaar blijft heeft een slanke, moderne vormgeving. De toegepaste invertertechniek van de inverter warmtepomp zorgt ervoor dat traploos en zeer snel elk gewenst koel- of verwarmingsvermogen geleverd kan worden. Hierdoor wordt er zuinig met energie omgegaan.

Goede luchtverdeling

De Cassette-airco heeft een optimaal coanda-effect. Dit betekent dat de unit de best denkbare uitblaaskarakteristieken heeft. De uitblaasleuvres zijn zo ontworpen dat de luchtstromen elkaar niet raken. Hierdoor ontstaat het ideale uitblaaspatroon waarmee de unit zich onderscheidt. Het geavanceerde luchtgeleidingssysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en tevens een goede luchtverdeling, zelfs voor verwarming in ruimtes tot 4,2 m hoog.

De Mitsubishi Electric Cassette-unit 4-zijdig is voorzien van de innovatieve i-see-sensor. Deze technologie controleert de ruimtetemperatuur van de gehele ruimte, zowel op plafond- als vloerniveau en registreert de warmte/koudestraling. De i-see-sensor roteert elke 5 seconde 90 graden, zodat de temperatuur in de hele ruimte gemeten wordt. U kunt de sensor aansluiten op het bedieningspaneel van de airconditioner, voor een homogeen comfort en minimale temperatuurgradiënt in de ruimte.

Maximaal comfort

Doordat u de uitblaaslamellen individueel kunt instellen, biedt de airco maximaal comfort in de hele ruimte. U kunt uit verschillende luchtstroompatronen kiezen (2-weg, 3-weg of 4-weg) en een verticale luchtstroomniveau instellen. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. De brede luchtstroom van de airco zorgt ervoor dat de luchtstroom alle hoeken van de ruimte bereikt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan! 

Klimaatservice Noordholland

Geniet van perfecte temperatuurverdelingen dankzij de innovatieve airco’s van Mitsubishi

Snel menu

Airco
Onderhoudsabonnementen
Pelletkachel
Slimme thermostaat
Lucht/water warmtepomp
Waterzijdig inregelen
Zonneboiler
Zonnepanelen

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 709 009

Neem direct contact met ons op

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.