Banner 50 jaar Gasservice Noordholland open dag op 3 november 2018Open dag / duurzaamheids-dag

Ter ere van het 50 jarig bestaan van Gasservice Noordholland BV houden wij op 3 November een Opendag/Duurzaamheidsdag. U krijgt als klant een kijkje in de keuken van onze organisatie.

Het wordt een dag die geheel in het teken zal staan van duurzaamheid en innovatie.

Inmiddels leveren we met Klimaatservice Noordholland BV en Bouwservice Noordholland BV diverse producten en diensten voor het verduurzamen van woningen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er o.a. bouwkundige aanpassingen kunnen worden gedaan in uw woning voor het verduurzamen. Zo kunnen we u als klant volledig ontzorgen in dit proces.

Wat kunt u verwachten

Tijdens deze dag hebben wij diverse leveranciers, waaronder Intergas/Daikin, Nefit en Techneco die de warmtepompen zullen vertegenwoordigen. Zowel hybride oplossingen en All-electric oplossingen zullen te zien zijn tijdens dit event. Tevens vind u een opstelling met Zonnepanelen in combinatie met Micro omvormers. Door het gebruik van Micro omvormers kan de totale opbrengst van de panelen 5 tot 25% worden verhoogd. Bijkomend voordeel hiervan is dat u geen (grote) omvormer in huis hoeft te plaatsen.

Twijfelt u al een tijdje over de aanschaf van deze energiebesparende maatregelen? Dan is dit hét moment om langs te komen en u te laten informeren over de duurzame producten in onze showroom. Er zullen diverse aanbiedingen zijn en u kunt de werking van de warmtepompen zien. Heeft u in de afgelopen jaren een nieuwe kombi ketel aangeschaft en bent u toch op zoek naar een hybride oplossing dan is het ook mogelijk om uw bestaande kombi ketel uit te breiden naar hybride. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te helpen.

Vindt u duurzamer verwarmen, ontwerpen en renoveren net zo belangrijk als ons. Dan zien we u op 3 November 2018 op het Netwerk 147 te Purmerend, de toegang is gratis.

Zet de open dag in uw agenda