Klimaatservice Noordholland voor bedrijven

Als gecertificeerde serviceorganisatie verzorgt Klimaatservice Noordholland al meer dan 45 jaar voor een onbezorgd en duurzaam werkklimaat voor zakelijke klanten. Klimaatservice Noordholland voor bedrijven is een betrouwbare en vakkundige partner die gespecialiseerd is in installatiewerkzaamheden, het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen op de werkvloer. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Als onderdeel van Gasservice Noordholland bieden wij een totaaloplossing voor optimaal comfort en een lagere energierekening. Wij kunnen u adviseren over duurzame oplossingen in bestaande bouw en nieuwbouw om samen tot een concreet plan te komen voor uw bedrijfspand. 

Wist u dat er tot 2021 subsidie beschikbaar is wanneer u gebruikmaakt van duurzame oplossingen? Hoeveel subsidie u ontvangt, is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen. Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht loopt de subsidie in 2018 op tot € 1.700,-! Dit maakt duurzaam werkklimaat nog aantrekkelijker! 

 

Meer informatie?

Neem dan contact op via ons contactformulier

of bel
0299 – 709 009

 

 

 

Neem direct contact met ons op